Så är ”Albumet” med äldre låtar online på bland annat Spotify. Här finns 11 låtar som legat på min hårddisk fram till nu. Då jag tycker dessa är för bra för att bara ligga och ta plats på min dator så hoppas jag att du kommer tycka någon av alla låtar är lite extra bra.

Trevlig lyssning.

 1. One Day (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 2. Happy (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 3. Something (Text & Musik: Eva Nordell/Peter Bengtsson)
 4. Dont Go Away (Text & Musik: Eva Nordell/Peter Bengtsson)
 5. Live The Life (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 6. Always Mine (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 7. Show Me Paradise (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 8. Du Gör Mig Hel (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 9. Beautiful Star (Text & Musik: Fredrik Muskos/Peter Bengtsson)
 10. Halpara (Text & Musik: Peter Bengtsson)
 11. Redway Mansion – Prelude (Musik: Peter Bengtsson)