Jag har suttit i veckan och knåpat ihop en remix i 118 BPM med gamla goa vibbar från förr. Bland annat fick jag dammat av 303-ljudet igen och meckat med det som Nello en gång gjorde.

Låten jag remixat är ”Disconun – Discoballs”. Det skall bli några remixar på en EP nu i Mars, och där jag hoppas att min version kommer med. Jag blev precis klar med den och har skickat den till de som bestämmer. Man vet aldrig förrän den syns på Spotify typ. Hur som helst så var det riktigt kul att remixa igen. Det var länge sedan jag gjorde detta, och har saknat det lite. Vem vet – kanske dyker upp fler remixar 2017.

Mark Paint Remix

Att jag kallar den för ”Mark Paint Remix” istället för att köra på ”BeeZed Remix” vet jag inte. Ett nytt kapitel kanske i mitt musikliv. Kanske blir fler spår med Mark Paint i framtiden.

Jag hoppas kunna slänga upp Spotify-länk på remixen senare i vår.