Idag är det final i Svensktoppen nästa och även om inte de bidrag jag haft med i år gick hela vägen så har det varit en riktigt rolig resa att vara med på.

Jag funderar redan nu på om man skall se om några av idéerna man har i huvudet skulle passa för Svensktoppen Nästa 2017? Det är en bit kvar men man kan ju redan nu börja fundera lite kring detta. Det finns ju klart fler kanaler att nå ut med sin musik på.

Kommande singel från SNURP har vi bland annat skickat in till P3 Osignat för att se om den kan passa i deras format. Då vårt musikprojekt SNURP ännu letar efter den perfekta poplåten så kommer stilarna svänga en del (vilket är tanken) och vissa låtar passar på P3, andra på P4?

Hur låt nummer tre kommer att låta och om den funkar på Svensktoppen återstår att se. Låten är klar, skall mixas och fixas till och skjuta en musikvideo – sen släpper vi den med (förhoppningsvis i början på Oktober). Jag tror att låten (som är en ballad) passar bra i Oktober. Lagom höstig och lite nedstämd. Perfekt att lyssna på när man sitter framför brasan och dricker varm choklad. Inte för att den på något sätt påminner om Last Christmas med Wham men känslan kanske ändå infinner sig när man lyssnar på den.