Så vad händer i min musikvärld just nu?
En massa samarbeten är igång och som skall avslutas under våren, och nya grejer är på gång.

Jag håller även på att uppgradera min studio lite, och kommer göra den mer mobil då möjligheten att kunna ta med mig min digitala studio för skrivarsessions ökar. Istället för att ha med mig nån bakgrund när det skall spelas in kan jag nu ta med mig hela arret. Bra va? 🙂

Inget nytt tänk egentligen, andra låtskrivare och producenter har arbetat så länge, men jag har inte haft behovet eller möjligheten att ha det så, men nu är tiden mogen.

Min remix på ”Amina – Bad Boy” verkar snurra bra (enligt de jag pratat med) och det är kul. Finns på min spotify-lista för er som ännu inte hört den. Jag har även skrivit musiken till festkungen.se, en DJ-förmedling i Göteborg, som kommer att medverka i deras Youtube-kampanj. Eventuellt släpps den även som singel senare i vår.
Jag kommer tillsammans med Josefin sammanställa lite låtar hon har börjat skriva på och som vi skall göra klart.

”Peter & Björn – Sommarplågor” är snart på gång igen. Det pratas om en 2014-remix på någon av låtarna men ännu är inget spikat. Tyvärr blev det inget melodifestival för min del, men vill ni höra min remix från 2008 på melodifestivalaktuella IDA, ”Armageddon Ready”, så ligger den i min Spotifylista

Jag kommer snart även uppdatera övriga sidor på beezed.com med lite diskografi, hur några remix-produktioner och låtar jag skrivit kom till, lite omslag på de skivor jag medverkat på och annat som kan vara intressant i min verksamhet.
Vissa vill gärna ha en lista på vilka musikprogram jag använder osv, så det kommer också framöver. Jag kan nu berätta här att det i framtiden kommer bli en MacBookPro musiken kommer produceras på. Och det hoppas jag skall bli grymt att sitta och skriva låtar på.