Vad händer och vad har hänt?

Jag såg igår att det var 2 månader sedan jag var här och skrev något. Jag kan skylla på en massa, men det mest troliga är väl att jag inte haft något vettigt att skriva om.

Plus att jag har 3 andra sidor jag skriver och grejar med

Så det är mest det jag sysslat med sedan jul, men musiken har inte försvunnit.. Nej nej nej..
Nästa helg kommer en co-writer upp till mig för att färdigställa en riktigt bra låt vi skrivit och som borde bli en fet hit.. Det känns så i allafall.
Jag skriver ihop med några andra som oxo skall bli klart i vår.
Och jag har äntligen fått beställt min nya dator, så jag nu kan bli mobil och hoppas att detta skall göra så att ännu fler samarbeten och låtar skrivs. 
Jag känner på mig att 2014 kommer bli ännu bättre än innan.
Annars i livet så är det rätt vardagligt. Just nu är jag på LIA-praktik och försöker utnyttja det jag hitills lärt mig i skolan i skarpt läge. Jag tycker det går bra, och jag trivs där jag är.
Nu är det en vecka kvar och den största ångest jag har är vad jag skall bjuda på sista dagen.
Det får ju inte bli för fjuttigt, men inte för vräkigt heller. Hembakat kanske?
Melodifestivalen rullar på, och jag skall väl inte skriva något om det – för då får du som läser säkert känslan av att jag låter bitter för att jag inte själv fick med några bidrag, men jag tycker faktiskt att minst ETT av de bidrag jag skickade in är bättre än de vi hört hitills.
De flesta låtar känns väldigt ouppdaterade, som om de skulle platsat i mello 2008.
Det kanske är Boström & Gsons fel som skämde bort oss med Euphoria, för den låten hade sopat banan i år med. Så bra är den att den känns fräschare än det vi hört i år.
Så tycker jag i allafall, och än sålänge lever vi i demokrati. *ler*
Idag blir det halvdag, hem o kolla Hockey och sen lite hemmajobb.
Tjingeling och keep updating!