Så är det snart helg igen … Tiden går fort… För vissa en skitvecka, om man ser till allt Tjat om Valkaos och annan skit …. Att man orkar???
För andra en lite jäktig start på vecka då många lämnade in sina bidrag till melodifestivalen i sista stund (Jag gjorde det dagen innan för att vara säker på att den blev uppladdad ordentligt.. Hade dessutom inte så mycket mer att greja med i just den låten) …
Nä – jag har haft en bra vecka tycker jag … Lagom tempo ….
Har ju dock nån Bacill som spökar och som inte riktigt bestämt sig om den skall jävlas ordentligt med mig, eller om den skall droppa av och låta mig bli 100% frisk igen ….
I helgen skall Camilla arbeta, vilket brukar betyda att jag kommer ägna helgen åt Musik, TV-spel & mer musik… Skall dock ta hjälp utav Far i helgen, och få upp allt foder & lister så det blir klart…. Upp och låna verktyg av bror imorgon så allt är förberett inför helgen som kommer ….
Det är nog inte så många timmar om året jag INTE vet vad jag skall göra?  *hehe*
Men jag tycker om det ….