Fick ett mail idag av Linda på SO-works att dem tyckte om den ”gamla” verren utav Dont Give up. Så nu skall ny text på – ny sång (kvinnlig), och såklart ett nytt sound. Det är där jag kommer in i bilden…
Har suttit nåra kvällar o kämpat med att få ihop det… Brukar inte var några problem att få till ”BeeZed-sound”, och inte nu heller.. MEN!?!?! Min dator jävlas med mig. Laggar som fään. *suck*
Så jag måste fixa detta i helgen… För denna chansen vill jag inte missa … Kan bli hur roligt som helst.. Sa ju att 2007 kommer bli grymt!!! 🙂
Å andra sidan känner jag skivbolag vid det här laget .. *hehe*
Jag tror saker först när jag hör skiten på klubbgolvet… *ler*
Ikväll blir det inget mys.. Jag & Pehr drar ner till Salt&Italy ikväll och lyssnar på najs lajv-musik istället. Gymmet bredvid mitt jobb skulle tydligen ha lite After work med, så det kan bli hur trevligt som helst …
Nu fortsätter förfesten… Med mig, mitt ego, och jag… 🙂
*Dansar runt själv till schysst musik*